CBS de Finne contactgegevens

Adresgegevens

Christelijke basisschool de Finne
Jancko Douwamastrjitte 45
8495 JA Aldeboarn

Telefoon: 0566631302
Mailadres: info@definne-aldeboarn.nl

naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

 
menu

Ouderbetrokkenheid

Ouders hebben een bijzondere plek in de school, want het zijn hun kinderen die er naar ons toe gaan. We willen daarom ook graag, dat de ouders zich op school thuis voelen. We proberen met een open communicatie en de ouderbetrokkenheid het onderwijs met u vorm te geven.

Via de website, mailing en nieuwsbrief proberen we u op de hoogte te houden. Ten alle tijde kunt u een afspraak maken met de directie, IB'er of leerkrachten. Daarnaast zijn er een aantal vaste momenten (spreekuren) waarbij u wordt uitgenodigd of zich kunt inschrijven voor een gesprek.

In november hebben wij, in samenwerking met de OR (Ouderraad), een informatieve ouderavond met een actueel onderwerp. Ook bij enkele presentaties kunt u worden uitgenodigd om samen met ons te vieren, herdenken of beleven.

Ook kennen we ‘hulpouders’, aan het begin van elk nieuw schooljaar kunnen ouders aangeven waar zij ons bij kunnen ondersteunen. Dit kan praktisch (klussen, schoonmaken, lezen, computerlessen,vervoer, begeleiding, etc.) zijn, maar ook willen we graag gebruik maken van talenten en kwaliteiten uit de omgeving in ons onderwijs. Het is vanzelfsprekend, dat ouders e.a. die meehelpen zich conformeren aan de schoolafspraken.

 

 

(meer over dit onderwerp)